POKELICIOUS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 123 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pokelicious. Meer weten? Ontdek meer

11 mei 2024 om 23:23 Gewoon lekker !!!
9 mei 2024 om 18:55 Gewoon de allerbeste slaatjes van Antwerpen en omgeving !
1 mei 2024 om 20:18 Was erg lekker
21 apr 2024 om 22:41 Was heel snel geleverd. Het eten was warm en lekker
16 apr 2024 om 14:04 we bestellen hier vaker, altijd op tijd en lekker, maar de porties waren deze keer wel heel klein
14 apr 2024 om 3:50 The food is delicious and their delivery is on time. Best wel vriendelijk. bonus punt; het eten ziet er heelijk uit.
12 apr 2024 om 23:00 Hey Is tijdig geleverd en het was lekker, maar niet wat ik had besteld.
6 apr 2024 om 23:01 de bestelling is niet op tijd een is niet vriendelijke, een vroeg om bruine rijst maar niet gekregen gewoon witte rijst gedaan
6 apr 2024 om 9:58 Zoals de twee voorgaande bestellingen : SUPER !!! Ik zou het gerust dagelijks willen eten !
1 apr 2024 om 20:09 heel lekker!
28 mrt 2024 om 9:23 Tweede goede ervaring : super lekkere slaatjes die mooi op tijd geleverd worden. Ideaal wanneer je geen tijd hebt om zelf iets klaar te maken. Blijvende fan dus ....
19 mrt 2024 om 20:40 Super super super lekker !!! Toffe vriendelijke bezorger die nog eens 20 minuten vroeger was dan voorzien. Wij zijn grote fan